Thu05232019

Last updateWed, 22 May 2019 10pm

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back You are here: Home Hutbe Esad ef. Bajić Biblioteka Knjige za online čitanje TRAGOVI MISLI, dnevnik jednog softe

TRAGOVI MISLI, dnevnik jednog softe

 

Knjiga čije ste dijelove imali priliku čitati na našoj web stranici trenutno je u štampi. Za one koji žele pogledati i pročitati njen sadržaj dostupno je i online izdanje koje posredstvom www.scribd.com možete čitati direktno na našoj stranici. Knjigu sačinjavaju zapisi iz autorovog dnevnika iz različitih vremenskih okvira ratnih i poratnih kao i njegovi zapisi o dragim osobama, mjestima i dr. Knjiga je kako sam autor u njoj kaže, svojevrsni uvod za knjigu koju priprema a koju će činiti kompletan ratni dnevnik autora, pripadnika 4.muslimanske slavne lahke brigade u koju je 1992.godine ušao kao softa Gazihusrevebogve medrese to je razlog što i ova  knjiga u svom nazivu nosi dodatak ""iz dnevnika jednog softe" kojim autor hoće reći da ono što se u medresi nauči jesu znanja i istine koje se ne mijenjaju bez obzira koliko čovjek mlad ili star bio. O tim znanjima se ne govori izravno u ovoj knjizi nego se svijet i događaji oko autora motre kroz prizmu tih usvojenih znanja, pogleda i uvjerenja.

 

Naziv knjige: Tragovi misli, iz dnevnika jednog softe Autor: Esad Bajić Izdavač: Fondacija “Lijepa riječ“ Konjic, 2013.g.

 

 

Esad Bajic, Tragovi misli, iz dnevnika jednog softe by Fondacija "Lijepa riječ" Konjic

Poštovani posjetioci naše stranice želimo skrenuti pažnju na činjenicu kako stranica www.medzlis-konjic koristi tzv. "kolačiće" (cookies).Spomenute "kolačiće" koristimo samo kako bismo poboljšali funkcionalnost stranice.