Thu05232019

Last updateWed, 22 May 2019 10pm

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back You are here: Home Vijesti i obavještenja Vijesti iz Rijaseta Završena 26. Međunarodna konferencija rukovodilaca vjerske službe u vojsci

Završena 26. Međunarodna konferencija rukovodilaca vjerske službe u vojsci

U ponedjeljak, 02. februara 2015. godine, ceremonijom svečanog otvaranja u mornaričkoj bazi u Amsterdamu, započela je sa radom 26. Međunarodna konferencija rukovodilaca vjerske službe u vojsci, koju tradicionalno organizuje Komanda NATO-a, a u saradnji sa zemljom domaćinom, ove godine Ministarstvom odbrane Kraljevine Holandije.

Planom rada 26. Konferencije, kroz prezentaciju predavača i učesnika, obrađena je tema: "Kapelani u različitosti društvenih promjena". U radu Konferencije, ispred Ministarstva odbrane Bosne i Hercegovine, učestvovali su Vojni muftija, Hadis-ef. Pašalić i protojerej Milorad Milinković. Na Konferenciji je prisustvovalo 79 učesnika iz 28 zemalja.

www.rijaset.ba

Poštovani posjetioci naše stranice želimo skrenuti pažnju na činjenicu kako stranica www.medzlis-konjic koristi tzv. "kolačiće" (cookies).Spomenute "kolačiće" koristimo samo kako bismo poboljšali funkcionalnost stranice.