Sun06162019

Last updateThu, 06 Jun 2019 10am

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back You are here: Home Vijesti i obavještenja Vijesti iz Rijaseta Dani palestinske kulture u BiH od 21. do 24. novembra

Dani palestinske kulture u BiH od 21. do 24. novembra

Dani palestinske kulture u BiH od 21. do 24. novembra
Centar za balkanske i bliskoistočne studije sa partnerima organizira manifestaciju „Dani palestinske kulture “ u BiH koja će se održati od 21. do 24. novembra 2016. godine. Otvaranje manifestacije održat će se u Collegium Artisticum u Centru Skenderija 21. novembra u 17 sati. Tokom trajanja Dana palestinske kulture bit će održane izložbe, panel diskusije, prikazani dokumentarni filmovi. Prva panel diskusija bit će održana 22. novembra „Palestinska dijaspora u BiH“, druga 23. novembra „Uloga civilnih, nevladinih organizacija u podršci Palestinskom pitanju“ i treća 24. novembra „To je Palestina-postojala je, postoji i postojat će“.

U okviru manifestacije objavljen je i konkurs za najbolju sliku na temu izložbe slika Palestine u Sarajevu, literarni rad i najbolji osvrt jedne od panel diskusije. 

Poštovani posjetioci naše stranice želimo skrenuti pažnju na činjenicu kako stranica www.medzlis-konjic koristi tzv. "kolačiće" (cookies).Spomenute "kolačiće" koristimo samo kako bismo poboljšali funkcionalnost stranice.