Tue04232019

Last updateSat, 13 Apr 2019 11am

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back You are here: Home Vijesti i obavještenja Ostale vijesti Počinje 3. Ramazanski festival knjige

Počinje 3. Ramazanski festival knjige

Počinje 3. Ramazanski festival knjige

U periodu od 16. do 26. jula 014. godine, na platou ispred BBI Centra (Trg djece Sarajeva), bit će organizovan sada već tradicionalni Treći ramazanski festival knjige (RFK).

U prodajnom dijelu učešće mogu uzeti isključivo bh. izdavači i knjižari. I na 3. Ramazanskom festivalu knjige imamo izlagače iz cijele BiH.

Festival i ove godine nastavlja sa svim aktivnostima kao i prethodnih godina, a darivanje građana ostaje trajno opredjeljenje za ovaj i svaki budući RFK.

U okviru naše svakogodišnje akcije prikupljanja i darivanja knjiga nekoj od slabostojećih bh. biblioteka, na prethodnim Festivalima podržali smo biblioteke u Zvorniku i Bosanskoj Dubici. Ove godine, zbog poplava, a i odgovarajući na zahtjev direktorice Biblioteke, opredijelili smo se za Opću biblioteku Maglaj, u kojoj je oko 70% knjižnog fonda uništeno, saopšteno je iz RFK.

Pored somuna, zahvaljujući mnogim domaćim sponzorima, građanima će se svakodnevno dijeliti razni proizvodi.

izvor: klix.ba

Poštovani posjetioci naše stranice želimo skrenuti pažnju na činjenicu kako stranica www.medzlis-konjic koristi tzv. "kolačiće" (cookies).Spomenute "kolačiće" koristimo samo kako bismo poboljšali funkcionalnost stranice.