Fri05242019

Last updateWed, 22 May 2019 10pm

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back You are here: Home Vijesti i obavještenja Ostale vijesti Održana skupština Medžlisa Islamske zajednice Livno

Održana skupština Medžlisa Islamske zajednice Livno

Održana skupština Medžlisa Islamske zajednice Livno
U nedjelju, 12. februara 2017. godine, održana je Skupština Medžlisa Islamske zajednice Livno. Skupština je jednoglasno usvojila Izvještaj za 2016. godinu i Plan rada za 2017. godinu. Skupštinom je predsjedavao Husein -ef. Topalović.

Na početku je zastupnike skupštine poselamio i obratio se predsjednik medžlisa hadži Hajrudin Maksić.

Glavni imam Dževad -ef. Hadžić je izložio izvještaj o vjersko-prosvjetnom radu u protekloj godini. Istaknuti su rezultati koji su postignuti na vjerskom polju djelovanja od kojih se posebno izdvajaju ekipno prvo mjesto koje su polaznici mekteba ostvarili na takmičenju na nivou Muftijstva, zatim vrlo širok i kreativan spektar aktivnosti Udruženja žena medžlisa Livno, kao i vrlo efikasan rad na unapređenju vakufske imovine.

Muftija je odao priznanje za izuzetne rezultate koji su postignuti u 2016. godini na svim poljima, posebno ističući vjersko-prosvjetni plan aktivnosti koji je pod vodstvom glavnog imama uspješno realizovan.

 

Poštovani posjetioci naše stranice želimo skrenuti pažnju na činjenicu kako stranica www.medzlis-konjic koristi tzv. "kolačiće" (cookies).Spomenute "kolačiće" koristimo samo kako bismo poboljšali funkcionalnost stranice.